יום שבת, 21 בנובמבר 2015

ערמונים בוואקום מוכנים לאכילה של "אינובשטן" לחורף טעים ובריא !


היי חברים , 
אם יש משהו כייפי שאוהבים לאכול כשמגיע החורף זה ערמונים .
טעמם מדהים נחשבים למזון בעל ערך בריאותי וניתן לאכול אותם קלויים,אפויים 'בתבשילים ,מרקים ועוד ...
ערמונים זה הפרי היחיד שכל אחד מאיתנו ישמח לקבל מקולף וארוז :)
אני תמיד קונה במשקל כי כל הערמונים שמגיעים מקולפים באריזות פלסטיק אני לא אוהבת את הטעם שלהם .
הדבר היחיד שמעצבן בערמונים זה הקילוף שלהם אף פעם לא מצליחה לקלף כמו שצריך גם כשאני שמה בתנור 
גם על הגז תמיד קשה לי הקילוף ...אילו היו ערמונים מקולפים אבל טעימים .......
אז זהו ש :



חברת מרום משה בע"מ החלה לייבא ערמונים של "אינובשטן" אמיתיים בוואקום מוכנים לאכילה !!!
הערמונים טעימים ומתפוצצים בפה ,נשנוש טעים טבעי ומשביע .
בלי להתאמץ ובלי התעסקות של הקילוף ובלי לפגוע בטעם הטבעי והטעים של הערמונים !!!

הערמונים של "אינובשטן" מאודים ולא מבושלים ישירות במים וכך שומרים על הערכים התזונתיים שלהם וגם נארזים 
באריזת וואקום ושומרים על הטריות .
בניגוד לחברות אחרות שמבשלים את הערמונים במים ישירים ,הערמונים קטנים יותר ודחוסים פחות ומגיעים באריזת אלומיניום ,כל זה מפחית את חומרי התזונה וזה מורגש בטעם .
הערמונים של "אינובשטן" מכילים כ-1% של שומן בלבד ו 225 קלוריות ל100 גרם .
מתאימים לנמנעים מגלוטן ולסובלים מצליאק לצמחוניים וטבעוניים 
בקיצור כולם יכולים להנות מהערמונים של אינובשטן .

ערמונים עשירים בסיבים תזונתיים .
רכיבים תזונתיים : ויטמין C ,מינרלים :אשלגן מגנזיום נוגדי חימצון וחומצות אמינו .
חומצות אמינו -אחראים לבריאות הלב וכלי הדם וגם להתפתחות נוירולוגית נאותה אצל תינוקות .
איכות חומצות השומן בערמונים זהה לאלו שבשמן הזית .
הערמונים ידועים כתרופות סבתא לדימומים שונים דלקת בגרון וחולשה .
הערמונים מכילים פחמימות שמתפרקות לאט ולכן לא גורמים לעליה מהירה וירידה ברמות הסוכר בדם 
וכך מאפשרים אנרגיה טובה לאורך זמן ,מעולה למתאמנים .

ניתן למצוא ברשתות טיב טעם ,סטופמרקט ,מעדניות חנויות מזון מתמחות ובבתי טבע ברחבי הארץ .
משווק בבלעדיות ע"י חברת אימפורט פור יו .
כשר פרווה בהשגחת בד"צ בית יוסף ובאישור הרבנות לישראל .


ערמונים - גם מאכל טבעי טעים ביותר וגם מאד בריא ! ועכשיו גם מקולף מוכן לאכילה וארוז בוואקום !!!!

לסיום אני מצרפת לכם מתכון למרק ערמונים ודלעת מפנק במיוחד(עם אפשרות לטבעוניים שביננו )

מצרכים :
800 גרם דלעת קלופה וחתוכה ללא גרעינים 
200 גרם ערמונים מקולפים בוואקום של "אינובשטן"
3 בצלים 
3 שיני שום
4 כוסות ציר עוף/ירקות 
1 כף שמן זית 
4 כפות קרם פרש /שמנת לבישול . קרם קוקוס לטבעונים 
חצי כפית מלח ופלפל שחור טרי גרוס 

אופן ההכנה :
מטגנים עם שמן הזית את הבצלים לאחר השחמה מוסיפים את השום קצוץ גס .
מביאים לרתיחה את הציר מוסיפים את הדלעת ,מלח ופלפל ומבשלים כ-20 דקות או עד שהדלעת רכה מאד .
מוסיפים את הערמונים והקרם פרש/קרם קוקוס ומערבבים .
עם בלנדר יד מערבבים עד שהמרק מתאחד .

בתיאבון .


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה